Informatie en boeken

Ik vind het belangrijk dat resultaten van wetenschappelijk onderzoek voor een groot publiek beschikbaar zijn. Daarom geef ik regelmatig lezingen en workshops over een breed scala aan onderwerpen rondom rondom het thema natuurbeleving en gezondheid. Ik maak daarbij geen gebruik van standaard presentaties. Voor elke lezing ontwerp ik een presentatie op maat die aansluit bij het evenement en de doelgroep.

 


Achtergrond

Lezing Agnes van den Berg Mijn opa van mijn vader's kant was een bekende conferencier op de Veluwe. Onder de artiestennnam 'Geurt van Geurt' trad hij op met zijn accordeon tijdens bruiloften en partijen. Hij was een echte entertainer, en zelf heb ik er ook veel plezier in om publiek te vermaken. Mijn lezingen zijn dus geen gortdroge presentaties, maar lichtvoetige behandelingen van onderwerpen, met diepgang en een kwinkslag. De balans tussen wetenschap en entertainment verschilt per evenement, afhankelijk van de doelstelling en het publiek.

 


Boekingen

Voor boekingen kunt u een email sturen met een korte omschrijving van het evenement, de geplande datum, het verwachte aantal bezoekers, en het beschikbare budget. Het standaard tarief voor een lezing van 30-45 minuten is 900 euro (excl. BTW en reiskosten). Wegens verplichtingen in projecten heb ik tot eind 2024 maar beperkt tijd voor lezingen

Agnes in actie

Radio1 Interview in programma Nieuwsweekend op radio 1 over het boek Dichter bij de natuur, 8 juni 2024.

 

Gast in talkshow van Studium Generale Utrecht over de effecten van mindfulness, sport en natuur op welzijn, 17 oktober 2022.

 

lezing Brabant Lezing over groene schoolpleinen   in het provinciehuis in Den Bosch, 28 maart 2018

 

lezing pakhuis Lezing over de kracht van groen in de leeromgeving   in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, 15 maart 2015

 

lezing wandelnet Lezing tijdens medewerkersdag Wandelnet   in Villa Sonsbeek, Arnhem, 5 oktober 2013